18 Nisan 2009 Cumartesi

What happens in Amsterdam..

Size Amsterdam maceramı anlatacağım.
Hem de baştan sona. Ayrıntılı. Çocuklar okumasın, hatta kimse okumasın lan. Çok ayıp yazıyorum.
Sarhoşum çünkü biraz şu an ehueh.

Geldik hocam şimdi Şehr-i Amsterdam'a. Amsterdam am isterim tandanslı bir şehir. İnanılmaz kelime oyunları yapıyorum lan.

Kız arkadaşım yok benim bu arada, ne kötü.

Neyse, şehre geldik, Red Light District'in hemen oradaki Traveller'ların kadim dostu Travel Hotel'e yerleştik. Baktık Japon resepsiyonist. Noluyo lan şehre geleli bir saat oldu daha Türk görmedik dedik. Türk abi geldi sonra. Dedi ki Japon kıza, en iyi odayı ver çocuklara dedi. Oh dedik.

Çıktık odaya. Fransız dostlarımız var odada, nasıl uçuyorlar, nasıl. Baya uçuyorlar yani.

Siktir et Fransızları şimdi.

O değil de Pelin vardı lisede, çok güzeldi, Kerstin'den bahsederken sözü geçmişti. O da değil, ben o kadar da sarhoş değilim aslında, niye bu kadar saçma sapan yazıyorum lan burda.

Red Light District deyince aklımıza hemen kırmızı ışık geliyor. Iı, bağlayamadım. Orospular var bir de. 50 euro'ya suck&fuck dedikleri bir muameleleri varmış, gidenlerden duydum. Şimdi iyi kalpli orospu var, kötü kalpli orospu var. Kötü kalpli olanlara orospu diyorum, hakaret babında. Ama iyi kalpli olan da orospuluk işini yapıyor aslında. Bir dilemma bu yani. Amsterdam'da paralı sex yapmak isteyen gençlerimize çeşitli detaylar vereceğim. Normalde vücut teması yasakmış cima esnasında. Bir de hayat hanımı sütyenini falan çıkarmıyormuş örneğin. Iı genç ve yakışıklı erkeklerimiz de giysilerini çıkaramıyormuş, ya da dokunamıyormuş hanımlara ordinarily. Ama extraordinary durumlar da varmış ehe.

Balkanlardan tercih edin abi. Bir de hesaplama yapın şimdi, günde 50 sessions diyelim. 50x50 dedik, 2500. Günde 2500 oyro. sendikal hakları falan da var bu hanımların. Günde 2500 oyro nedir ya? Yüklü bir meblağdır tabi ki.

Bir de bu Red Light District'te there are lots of amcalar teyzeler. Çocuklu çoluklu aileler falan bile geziyor ya, emmeli gömmeli mekanların önünde. Böyle turistik bir seyahat yapıyorlarmışçasına.

Ne kaldı? Live Sex Shows. Sex show izliyorsun işte canlı olarak, kabinler var. 2 dk'sı 2 euro'ydu. Yapmamış olmıyım diye girdim 2 dk, ucuz zira. Whole package for 30 euro. Ama ne gerek var. Bi esprisi yok. Porno işte bildiğimiz.

Ev arkadaşım Friedeman Swedish kızların Almanca aksanını çok seksi buluyormuş öyle dedi.

Hım sex shoplar var. Ordan da birşey almadan gitmiş olmıyım dedim ehe. Candy Bra aldım. 05.2010'a kadar son kullanma tarihi var. Birine giydirme ihtimalim olur belki diye umuyorum o zamana kadar.asjkdsad.

Ay neyse, Hollandalılar cidden çok tatlı insanlar ama.

1 yorum:

S dedi ki...

hollandaya gitmek umidi icerisindeydim. ama isvecte olacagim gelecek yil.

onun disinda, ne guzel lan kafan guzel yazi yazmissin falan.

ben genelde sarhos olunca, yazamicak kadar sarhos oluyorum cunku :p