21 Ocak 2013 Pazartesi

Actions Speak Louder Than Words?

Eylem kelimeden güclüdür. Öyle mi? Kelimesine göre degisir sanirim.


Gündelik hayatin getirdigi, gecip gitmeyen yorgunluk, bir yerde bir yanlislik oldugunu gösteren bir semptom, bilincsizce icra edilen bir eylem nihayetinde. Bircok kisi neden bu kadar yorgun oldugunu sorgulamiyor ve onlara karsi sefkat ve acima duygulari barindirmaliyiz. 

Ukraynali zoraki-kankam hayattaki amacin aile oldugunu, hayvanlarin da ciftlesip üredigini fakat bizim onlardan farkli olarak cocuklarimizi iyi bir sekilde yetistirmeyi amaclamamiz gerektigini söyledi. 

Bana göre ise kendimizi ifade etmek icin yasiyoruz hepimiz. Bu dogrultuda, internet tarihinin ilerlemesiyle de beraber facebook, twitter gibi mecralara para kazandiriyoruz.  

Dopingli baskan Lance Armstrong gibi(♥), ya da "I sing the body electric" diyen Lana Del Rey gibi(♥♥)  bir sekilde bir iz birakiyoruz. Veya vücudumuzu teshir ediyoruz vs. vs. Bunlarin her biri ifade bicimleri ve temelde bir farklari yok.  

Ben kendimi etkileyici bir fikir araciligilya ifade etmek istiyorum. Sadece benim icin etkileyici olsa bile yeterli. Söyleyecek degerli bir sey bulmam lazim. 

Hiç yorum yok: