3 Şubat 2009 Salı

2.17

Dönem notları belli oldu ve ortalamam "2.17"'ye yükselmiş. İlginç bir not ifade etmek gerekirse hiç bir dönemde kümülatifim genel kümülatifimin üzerine çıkamamış. Kerem bey ise 3.8 ortalamasını beğenmemiş. Kendisini, idealizmi, mükemmeliyetçiliği, ışıldayan zekası ve otokontrölünden ötürü kutluyorum. Hiç bir şekilde iğneleme yapmadım efendim[valla lan]. Kim istemez ortalaması 4 olsun.

Yine de buradan önemli düşünürlerin sözlerini alıntılayayım Kerem için.

"4 gpa is the path to the dark side. 4 gpa leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.”

"With great gpa, comes great responsibility."

"4 gpa is the opium of people."

"Ne yiyecek bu çocuklar. Devlete girip de ihale mi almışlar? Adama, 'soyadımı taşıma' mı diyeceğim? Soyadını mı değiştirecek, babası Maliye Bakanı oldu diye?"

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Buğracım çok güldüm yazdıklarına. iltifatların için sağol ama notu beğenmememin nedeni 3.8 olmasıyla ilgili değildi.

Hakkeniyetli hayat felsefem doğrultusunda CB aldığım Merkez Bankası dersinde o notu haketmediğim için sinirlenmiştim. Cidden çok çalıştım olm ya, biliyorsun sen de.

Neyse ama geçti sinirim şimdi canım..

Senin ortalaman da fena değlil bence Buğracım, işletme de okumuyorsun sonuçta anlayışla karşılıyorum. Ayrıca sınavlara sınav saatinden 9-10 saat değil de birkaç gün önceden baksan bir hayli yükseliceğine eminim ortalamanın.

Son olarak Ömer Zarplı arkadaşımızın ortalamasının 4.00 gelmiş olduğunu belirtmek isterim.

Bu arada Michael Phelps'in yaramazlığına ne diyorsun :)

Buğra dedi ki...

Ömer bilmiyo di mi lan bu blogu? "Başıma birşey gelmeyecekse Ömer'i sevmiyorum. Humeyni'yi seviyorum." Ehe şaka, Gömer bey'le bi alıp veremediğim yok. Phelps'in de öyle işlere gircek bi adam olduğu aşikardı zaten ya tipinden belli, tam Amerikan orospu çocuğu tipi var. Basına yansıması talihsizlik olmuş, Ergenekon'la bağlantısı vardır belki. Genç subaylar Phelps'in başarısından rahatsız.

Buğra dedi ki...

ömer iyi la niye öyle dediysem, malım işte