30 Aralık 2008 Salı

Tekbir Getirip Yahudileri Lanetleyen İnsanlar

Bu insanları izledim bugün haberlerde. Ellerinde Türk bayrakları, "Allahuekber" diyerek İsrail bayraklarını yakıyorlar, yeterince derlerse Allah'ın, holy strike basıp İsrail'i yok edeceğini falan düşünüyorlar heralde. Ama şunu bilsinler ki o düşünmeyen bağnazlar sürüsünün Filistin'i savunmaya hakkı yok.

Demokrat Parti'den itibaren yıllardır oy verdiğiniz dindar partiler gidip İsrail ile ittifak kurmadı mı? O, hacca gittiğiniz Arabistan ve diğer Arap ülkeleri petrol içinde yüzüp, yüzdükleri petrolü sizin cihat yapmak istediğiniz ülkelere satmadılar mı? Belki de İslamın gelişi sayesinde, dünya tarihinden silinmekten kurtulmuş olan bilmem kaç tane Arap ülkesi, müslüman Filistinli kardeşlerinden sırtlarını dönüp, Abd ve İsrail ile ittifak kurmuyorlar mı?

Ama, siz bunları asla aklınıza getirmezsiniz. Niye böyle oluyor hiçbir fikriniz yok değil mi? Hatta, daha da güzeli var, tüm bu olanların sebebi yahudi ve hıristiyan kafirler. Hepsinin yok edildiği, dünyada sadece islamın bayrağının dalgalandığı zaman bütün acılar bitecek, imanlı kardeşlerimiz derinden bir coşku ile Allah-u Teala'nın adını haykıracak. Filistinli müslüman kardeşlerimizin ölmesinin sebebi bu değil mi? Kafirler..

Biliyorum ki, bunu asla o tabulardan ibaret beyinlerinize sokamayacaksınız. Siyasi görüşünüz "Müslüman olsun, bir de çalsın ama çalışsın."dan ibaret. Ama görseniz keşke. Görseniz ki, kapitalizmin dini yoktur. Sömürür, yakar, yıkar, yok eder. Sermayenin çıkarları neyi gerektiriyorsa o olur. Savaşsa savaş, barışsa barış. Bu bir din savaşı mı? Neden 2 milyar müslüman Filistin'e yardım elini açmıyor o zaman? Başımıza getirdiğiniz o dindar parti neden Amerika'nın talimatlarını eksiksiz yerine getiriyor?

Sorgulamayın. Hayatınızı, dünyayı, sistemi, dini sorgulamayın.

Sonradan Edit: MAL Buğra 3.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzel bir yazı olmuş gerçekten ellerine sağlık..

Bu yaşananlar eminim çok uzun bir süre tartışılacaktır ancak tartışanların inançları, ideolojileri ne olursa olsun "emperyalizm", "kapitalizm", "sömürü" gibi kavramlar ele alınmadıkça hiçbir tartışma veya üzülüş birşey kazandırmaz insanlığa.

Ağzına ne ABD yi ne BOP'u almayanların o yağan bombalar için üzülmeye ve lanet yağdırmaya çok hakları( ve belki de ihtiyaçları) olduğunu düşünmüyorum..