9 Aralık 2008 Salı

8 Aralık 2008

Bugün mühim bir tarih. 2008 kışının ilk karı yağdı. Gerçi bu sayılmaz tabi, azıcık birşey yağdı, tutmadı hiç. Ama olsun, ne güzel.

Bir önceki yazımda sanki çok şeyler yaşamış bir insancasına ahkam kesmişim. Utanç verici. Bir kere de yazıyı yazıp, ertesi gün tekrar okuduğumda da yazıyı beğensem. Neyse, sktiret. Aklıma gelen birkaç şey yazacağım, biraz Alpay Erdem gibi olacak, ama onu da sktiret.


-kadının biri mağazanın terzisine götürdüğü ürünü geri getirdi. Terzi yapmamış tadilatı, birşey için daha tadilat fişi istemiş. Ben de dedim işte "zorluk çıkarmış size aslında, etiketi getirseniz yeterdi" diye. Kadın da "Ay" dedi "ben de dedim olmaz dedi gerizekalı".
Ama o kadar tatlı ve patavatsız bir edayla söyledi ki, inanılmaz hoşuma gitti, bir on dakika sırıttım. İnsanlar daha az hesap yapsa daha içten olsa, mallar.

-nuri bey var bi tane benim gibi geçici çalışan, yaklaştı yanıma geçen gün çok önemli birşey söyleyecek gibi, eğildi kulağıma doğru "Ben şu kadını sikerim" dedi. Ben de "bravo nuri bey çok güzel" dedim.

-eyvallah kelimesi ne kadar güzel, çok işlevli bir kelime. Çok seviyorum.

-Mağazada tek kalan ürünlere tekleme diyorlar, bu da iğrenç geliyor kulağa.

-Nickelback dünyanın en tırt grubu olabilir.

-Nerede olursam olayım ısınamıyorum. Üşümekten nefret ederim, ruh halimi bozar üşümek. Aba'ya gidiyorum, soğuk; Burger'a gidiyorum, soğuk; okul desen zaten buzhane. kerem dallamasının bölümünü iyi ıstıyorlardır kesin ama.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Usumeyi ben de hic sevmem, o yuzden butun paltolarim 1-2 beden buyuk ki iclerine 3-4 kat birsey giyebiliyim..

Bizim bolum baya isiniyor ama isitmayi Buyuk Spor Salonundaki gibi sicak hava ufleyerek yapiyorlar, o yuzden hava cok kuru oluyor. Yine de sinifta ergo cekmedigimiz icin cok sorun olmuyor bu..

"Ben su kadini sikerim" ve bu anlama gelicek diger cikarsamalar ne anlama geli hep dusunurum. Ben genelde "oo cok iyi, cok basarili" turunden degerlendirmeler yapmayi secerim. Ama biriyle cinsel iliskiye giricegini soylemek hem onu begenmeyi hem de cinsel iliski icin yeterli ozellikleri tasidigini gosteren iki tarafli bir degerlendirme sanirim.

Eyvallah'i ben de severim bu arada. Bazen kullandigimda karsi taraf anlamini sorar. Ben de hic gurur yapmayip bilmedigimi soylerim genelde. Sen biliyor musun anlamini?

Bir de dejavu yasadiginda bu seni rahatsiz ediyor mu? yoksa hosuna mi gidiyor?

Buğra dedi ki...

Yün içlik alıcam kesin ben de her yere içimde yün içlikle gitcem.

Sınıfta ergo çekmemeniz isabet olmuş keremcim.

Sikme konusunda ilginç bir noktaya temas etmişsin keremcim. Bence yeterli özellikleri taşımaktan ziyade, sikiş eyleminde, kadının söz hakkının geçerli bir değişken olarak sayılmamasıyla da alakalı birşey olabilir bu, şişme kadını ya da elini sikmek gibi. Bir de olayın bir diğer yönü ise adamla zerre bir samimiyetimiz olmaması, toplamda 70-80 kelime falan koınuşmuşuzdur 5 günde. Belki bir samimiyet kurma çabası falandır heh

ehe eyvallah'ın anlamını ben de bilmiyorum, ama yerine göre, görüşürüz, teşekkürler, problem değil, tamam, neyse gibi kalıplar yerine kullanılabiliyor , ne de güzel.

Dejavu yaşadığımda ne hissettiğimi pek düşünmedim. Pek siklemiyomuşum demek ki, birşey hissetsem aklıma gelirdi. Kötü bişey gibi heralde ama, beynin error vermesi gibi:) Sen seviyor musun?

Unknown dedi ki...

Evet bence de pek hos birsey degil, dogaustu seylere de inanmadigim icin bir hayli rahatsiz edici buluyorum..

Arkadasin hamlesi samimiyet kurmaya yonelik gibi gercekten. Sonucta erkekler arasindaki muhabbet acmanin en kolay yolu "o" konudur. Sende cok soguk davranma bari adama, sen de ac hislerini, ozlemlerini :)

alakasiz bisii dedi ki...

8 aralık benim doğum günüm. hep kar yağmasını isterdim o günde. hiç bi zaman yağmadı pislik.

sikme muhabbeti ilginçmiş hakkaten (oha)