5 Mart 2013 Salı

Istanbul Gezisi

Acayip sevdigim yabanci dostlarimla (kinaye yapiyorum :/ ) 6 günlük bir Istanbul gezisi yaptik.

Miniatürk'e gittik ve söylemeliyim ki Miniatürk oldukca boktan bir yer. Sultanahmet Camii ayak kokuyordu. Aya Sofya ve Topkapi eh. Pierre Loti'yi tavsiye ediyorum. Sicacik, muhtesem manzarali, ev hissiyati veriyor. 

Galatasaray - Orduspor Maci icin TT Arena'ya gittik. Ilk yaridaki faciadan sonra ikinci yari neredeyse aglayacaktim sevincten. Bize böyle duygular yasatabilen spor, sanat ya da diger bir seyden daha asagi olamaz(diye düsünüyorum). Stad bekledigimden daha sessizdi. Galatasaray'in ilk golüne kadar kale arkasinda tezahürat yapiliyordu sadece. Tribündeki insanlarin aleyhlerine olan her durumu, birbirlerini gaza getirmek suretiyle, kendilerine yapilan bir haksizlik olarak degerlendirmeyi basarmasi da ayrica komikti. Ben de katildim onlara. Hep beraber hakemin, oyuncularin, cimlerin anasini siktik.

4. golü fotograf makinem ile kameraya da cektim, ama gol olunca heyecandan kapadim makineyi :) 


Geziye katilim gösteren 2 Alman arkadasimiz da jonglörlük ile ilgileniyorlar. Almanlarin jonglörlük sevdasinin nereden geldigini merak ediyorum. Jonglörlük, otantik sacli, salvarli, göbek dekolteli kizlar tarafindan yapilmadigi takdirde issizlik olarak addettigim bir sey. Hayattan zevk almak hususunda dünyadaki en basarisiz ulus Almanlarin zevk aldigi seylerin böyle seyler olmasi cok da sasirtici degil. 

Kediler ve köpekleri ictenlikle seviyorum. Oldukca az seyden keyif alan bir insan olarak kedileri, köpekleri izlemeye doymuyorum. Istanbul'da da bir sürü bir sürü kedi-köpek gözlemledik. 



Henüz paylastigim hicbir mecrada tepki almadigim icin heyecanla burada da paylasiyorum bu resmi son olarak. Tanidiniz mi? MAHMUT TUNCER!


2 yorum:

Adsız dedi ki...

ilgiyle takip ediyoruz

Buğra dedi ki...

Tesekkürleer x