17 Mart 2012 Cumartesi

Evet, düşünüyorum, ilerlemekte olan ve hafif hafif boku çıkmaya başlayan hayatımda ne gibi adımlar atmalıyım. Memnuniyet verici bir hayat içerisinde olduğumu düşünmüyorum, restart butonu yok a-me-ke. Yanlara da parantez içerisinde tamamlamam gereken süreyi yazıyorum.

- Dövme yaptırmalıyım.(1 yıl)
- Kariyer seçimimi değerlendirip, hayatımda ne yapmam gerektiğini bulmalıyım.(ca. 6 ay)
- Ayakkabı almalıyım. (2 hafta)
- 15 Mayıs'a kadar(Diablo III Release Date) yeni bir bilgisayar almalıyım. Ya da en azından yaza kadar. Bu sebeple çalışacak bir iş bulmalıyım.
- Acid kullanacağım(bir gün)
- 1.5 yıl daha master'a tahammül etmeliyim.


Bu kadar olsun şimdilik. Yurtdışında çapulcu hayatı güzel değil ya, her gün donmuş gıdalar tüketmek. Parayı yettirmeye çalışmak. Yabancı dallamalarla uğraşmak(ehe). Şöyle kafama göre bir-iki arkadaşım olsa burada o kadar sıkıntı yaşamam.

Şu kesinlikle doğru ki,-ya da şu benim fantezim ki-  iklim sebebiyle insanların üzerine çok fazla şey giymelerinin gerekmediği yerlerde hayat daha farklı.

Haftaya cuma günü Florence+The Machine'e gidiyorum ve fakat fotoğraf makinem veyahut kameram yok.

Bir de şu Sivas olayları vs. gibi şeyleri ülkemden utanıyorum penceresinden yorumlayan kişiler doğru düşünmüyorsunuz. İnsanlar her yerde ve her zaman aynı.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bugracim cok iyi yazmissin. Bugun Okay geldi yanima, senin soylediklerinin hemen hemen aynilarini soyledim ona. Sirf bu capulcu hayat yuzunden doktora yapmaktan vezgecmek uzere oldugumu falan. Senle cok konusamadik son zamanlarda ama oyle bir durum var.

Ne yapmaliyim listesinin ilk 2 maddesine de yurekten katiliyorum. Peki, dovme icin dogru imgeyi bulduguna nasil emin olabilir insan?

Buğra dedi ki...

keremcim ya bence beğendiğin bişey bulcaksın, sonra onu bir geçici dövme yaptıracaksın. Hala da beğenirsen kalıcısını yaptırırsın. Çok kasarsak ömür bitecek uygun imge bulana kadar.

Ben de senden öğüt almak istiyorum bu kariyer vs. konusunda, konuşalım bir ara. Okay'a da selam söyle :)