30 Ocak 2009 Cuma

Benden yaşlısın, sesin çok yüksek çıkıyor.

-Şu yeni paralar arasındaki 1 TL altın para şeklinde çikolatalara benzememiş mi ya ehe.

-Bişey yazcaktım, unuttum.

-Öhöm neyse, iyisi mi bir anımı anlatayım.["Ben iyisi mi bi duş alıyım."] Mevsimlerden yaz mevsimiydi, yıllardan geçen yıldı. Kerem Bey'in yanından dönüyor idim. Biletini geç alan sorumsuz pislikler olduğumuz için[Ehe, parantez gireyim buraya. Video izledim bir tane, kadın pislik diyor adama Petek Dinçöz'ün programında. Seyirciler ve Petek Hanım "bak sana dolandırıcı diyor, pislik diyor" şeklinde adamdan cevap bekliyorlar. Amca ise "o bana pislik derken o anlamda demedi." diyor. "Ne anlamda dedi?" diye sorunca Petek, "Orospu çocuğu anlamında dedi o." diyor. Daha da eğlenceli olanı, adam çok neşeli ya eheh kanıksamış orospu çocukluğunu.] Cümlenin başını kaçırdınız di mi:) Lider Turizm'den bilet bulabildim sonuç olarak.

Ertesi gün gittik otobüse işte, Kerem'de geçirdi beni sağolsun. Baktım böyle Egeli orta yaşlı bir muavinimiz var ve bu muavin bana gelip "Ayakkabılarını çıkarma sakın otobüste." diyor. Değişik bir yolculuk oldu işte, sonra da elimi tutup yemek teklif etti bana muavin," gel ara sıra bizim durağa" falan dedi euheheh. Falan filan, işin kötüsü bir de kulaklarım iltihaplanarak tıkandı otobüste ikisi de birden hem de, duble.

Geldiğim günün ertesi ise antremana gitcem. Yürüdüm, indim Ayrancı-ODTÜ dolmuşu bekliyorum Çetin Emeç'te. Kaldırımın bir tarafı yol, diğer tarafı da askeri bölge, nöbet tutuyor askerimiz, koruyorlar bizi, biz rahat uyuyalım. Ben müzik dinliyorum mp3 çalarım ile her zamanki gibi.[Ne duyuyorum da dinliyosam] Baktım, askerin biri bişeyler diyor bana. Anlamadım pek tabi ki, takriben 25 kere "efendim" dedim consecutively anlamayarak. Bana mp3 player satmak istediği, mp3 playerıma bakmak istediği, ne dinlediğimi bilmek istediği, sigara istediği, mp3 playerımı satın almak istediği ve dünyanın Türk olmasını istediği tahminlerini yaptım bu sırada. Son tahminim dışındakiler yanlışmış, ama daha da spesifik olarak mp3 player'ıma sahip olmak istiyormuş ücretsiz olarak. Uzun lafın kısası verdim mp3 çalarımı ya. Yeni almıştım hem de. Adam istedi, verdim. O değil, param falan da yok yani, alayım bir tane daha mp3 çalar. Hayır demeyi öğrenmem lazımmış öyle dediler.


-Shaq, ne kadar şahane süpersonik bir insan di mi? Akıllı, tatlı, şirin, kocaman. Amare ise tam bir embesil, idiot, fazla gelişmiş goblin.


-1 ay sonra gideceğim yer olan Regensburg'da şöyle bir yer varmış, içki içiyormuş insanlar orada. Yemekteyiz, Almanya ayağına katılacağım bir de.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Üslubuna bayılıyorum. Seninle tanışmayı çok isterim.

Buğra dedi ki...

Muavin bey siz misiniz=)