14 Haziran 2009 Pazar

Çok anormal saatlerde uyuyup uyanıyorum. Buna acilen bir son vermeliyim. Sabah yatıp gece akşam uyanıyorum yahu.

Gördüğüm rüyaları hatırlamam hiç. Şu an az da olsa hatırlıyorum. Tarihe not düşmek babında yazayım.

Ve unuttum. hay amına koyıyım. Neyse, hatırladıklarımı yazıyorum. Gemi gibi birşeye biniyoruz, sanırım kürek takımı olarak. Gemi denemez, feribot belki ya da vapur. Tuna üzerinde ilerleyeceğiz. Şu camdan dışarı bakarken gördüğüm ırmaktan. Ama çok acayip bir fırtına var, ırmak okyanus olmuş. Dalgalar tepeleme geliyor. Deli mi sikti lan bizi, binmeyelim olm falan diyorum. Kaptana çok güveniyor ama ahali. Bin diyorlar, bizim kaptanımız işini bilir.

Kaptan dedikleri de çakal bir tip, tanımıyorum kendisini. Hatta takımın çoğunu da tanımıyorum yahu sanırım. Her neyse, birtakım insanlar delinin gerçekten kendilerini siktiğini doğrularcasına güvertede oturuyorlar. Asuşu görüyorum. Gidiyorum yanına, beraber oturuyoruz. Bu arada dalgalar üzerimize çarpıyorlar, rafting yapıyoruz sanki amına koyıyım diye düşünüyorum.

Sıkıldım anlatırken yahu. Bir şekilde varıyoruz bir yerlere. Bir apartmana çıkıyoruz. Halamların apartmanı lan bu. Ben yangın merdivenlerinin oraya giriyorum ve işiyorum.[Gerçek hayatta çiş gelme emaresi]

Bu kaptan ne biçim bir eleman, anlamadım. Şimdi de kağıda bir şey çiziyor ve çizdiği şey gerçek oluyor. Hatta kağıdı kafasına yapıştırdı ve bir kanadalı çizdi ve sonra adam Kanadalı oldu.[Oluyor ya south park'ta öyle]. Falan filan.

Sonra yine uyudum. Askerlik dersinde şişman bir kadın var öğretmen olarak ve 57'nin karesini soruyor kadın. Ama anında cevap vermek gerekiyor kendisine. Hemen cevap veremiyor çocuk normal olarak. Ben de kalkıyorum ayağa ve kadını itin götüne sokuyorum çok yerinde argümanlarla. Sınıf alkışlıyor beni falan. Argümanlar aklımda aslında da, yazsam şimdi, muhtemelen rüyadaki kadar epik bir atmosfer yaratamayacağımdan yazmıyorum ehueheh. Sonra bir şey daha gördüm, ama hatırlamıyorum.

Karar verdim. Kitap okuyacağım, hem de çok. Okumayıp da kulaktan dolma bilgilere sahip olduğum tüm dünya klasiklerini, Türkiye yakın tarihi ve felsefe kitapları okuyacağım.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Olm bende hep liseli olarak görüyorum kendimi rüyalarımda. Dün mesela Almanca finaline girmeyi unutuyordum falan öyle bir rüya gördüm.

Neyse Buğracım yazmaya başlayacağım tekrar. Az kaldı. Aslı'nın dönmesini bekliyorum. Mental olarak %60 sıçık durumdayım, gel de sev beni..

Konuşalım msn'den, skype'ten.öpüldün.